Добро пожаловать
Вход / Регистрация

Категории

BANYU LANGIT - DIDI KEMPOT COVER [POP PUNK/ ROCK] //BY YULI PUNK FEAT AGUS TJE

Добавлено от Admin В Punk rock
25 Просмотры

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

URL

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

К сожалению, только зарегистрированные пользователи могут создавать списки воспроизведения.
URL


Описание

BANYU LANGIT - DIDI KEMPOT COVER [POP PUNK/ ROCK] //BY YULI PUNK FEAT AGUS TJE

cipt. :didi kempot
judul lagu. : banyu langit
link asli didi kempot official ; https://youtu.be/20_CyA4CCTs
cover arasemen ; agus tje
#didikempotBanyuLangit #coverpoppunk #sobatambyar

lirik ;
Sworo angin
Angin sing ngreridu ati
Ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pengen nangis
Ngetokke eluh neng pipi
Suwe ra weruh
Senajan mung ono ngimpi
Ngalemo
Ngalem neng dadaku
Tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo
Ngalemo neng aku
Ben ra adem kesiram udaning dalu
Banyu langit
Sing ono nduwur kayangan
Watu gedhe
Kalingan mendunge udan
Telesono
Atine wong sing kasmaran
Setyo janji
Seprene tansah kelingan
Ademe gunung merapi purba
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purba
Sing neng langgran Wonosari Yogjokarto
Janjine lungane ra nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane
Udan gerimis
Telesono klambi iki
Jroning dodo
Ben ra garing ngekep janji
Ora lamis
Gedhene nggonku nresnani
Nganti kapan
Aku ora biso lali
Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu suaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing neng langgran Wonosari Yogjokarto
Janjine lungane ra nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

STUDIO RECORDING
29 record

mixing &mastering ; agus tje

cp .089612696009

email. agustje91@gmail.com

Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет.
Яндекс.Метрика